Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ανανέωση καρτών διαρκείας

Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Χαλκιδικής άρχισε τις ανανεώσεις καρτών διαρκείας
και τις προεγγραφές για νέους κατόχους. Προϋπόθεση φωτοτυπία
αστυνομικής ταυτότητας με αναγραφόμενο το ΑΦΜ.
Πληροφορίες: 6972269325

Ανακοίνωση της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ανακοίνωση της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
«Ναι στην αλήθεια όχι στην συκοφαντία»


Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε από την διχαστική ανακοίνωση-απειλή-συκοφαντία-δυσφήμηση της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ από τους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ του νομού μας, δηλώνουμε:
«Ξένα σώματα» δεν υπάρχουν στον κόσμο του ΠΑΟΚ παρά μόνο στα αρρωστημένα μυαλά αυτών που συνέταξαν την ανακοίνωση – έκτρωμα. Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να ενημερώσουμε όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ και ειδικά της Χαλκιδικής ότι αυτό που αποκαλούν «ολιγομελές μόρφωμα» αριθμεί 350 ταμειακά τακτοποιημένα μέλη από όλη τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα από τους Δήμους Καλλικράτειας, Τρίγλιας, Νέων Μουδανιών με τα αντίστοιχα δημοτικά διαμερίσματά τους. Με 155 διαρκείας της ΠΑΕ, 30 της ΚΑΕ, με παρουσία από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της ΛΕΣΧΗΣ. Σε όλα τα τμήματα της ομάδος μας ο σύλλογος λειτούργει βάση καταστατικού, εγκεκριμένο από το πρωτοδικείο Χαλκιδικής, στεγάζεται στο κέντρο των Νέων Μουδανιών στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 6, Β όροφος, σε ένα χώρο που έχει διαμορφωθεί με πολύ αγάπη και μεράκι και κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει, όλους τους συντάξαντες της ανακοίνωσης και σχεδόν όλους τους υπογράφοντες αυτής.
Από την πρώτη μας συγκέντρωση, ΟΜΟΦΩΝΑ επελέγη η ονομασία ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Θεωρούμε τη ΛΕΣΧΗ παιδί μας και εμείς αποφασίζουμε το όνομά της. «ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ» δεν έχουμε ανάγκη. Στο διάστημα της τρίχρονης λειτουργείας μας, μοναδικό μέλημα ήταν και θα είναι πώς θα βοηθούμε την αγαπημένη μας ομάδα και όχι να ρίχνουμε λάσπη στους συντοπίτες μας. Τρία χρόνια συνδιοργανώνουμε εκδρομές με τους συνδέσμους Κασσάνδρας, Γαλάτιστας, Πολυγύρου. Μετά από 3 χρόνια, θεωρούμε εμπαθές το όψιμο μένος για την ονομασία της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Όλες οι ανακοινώσεις μας είναι δημοσιευμένες στις εφημερίδες και στο site του συλλόγου μας και βρίσκονται στη διάθεσή σας.
Όσον αφορά την περιβόητη συνάντηση για ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ζητήσαμε να παραβρεθούμε και εμείς σε μια όντως δημιουργική συζήτηση που θα παραμέριζε τις όποιες διαφορές μας. Θεωρούμε το «μάζεμα» αυτό ένα «φθηνό» κουτσομπολιό όπου κατηγορούμενος είναι αυτός που απουσιάζει.
Σχετικά με το τελεσίγραφο και τις διάφορες απειλές για το κατέβασμα του πανού μας, το θεωρούμε κακή πρωτοτυπία στην ιστορία του συνδεσμικού κινήματος και τις επιστρέφουμε. Το πανό θα είναι παντού και θα υποστηρίζεται από την παρουσία μας.
Τη συγκεκριμένη στιγμή θεωρούμε ύψιστη προτεραιότητά μας την ομοψυχία του λαού του ΠΑΟΚ μπροστά στην πρόκληση των ομίλων του Champions League. Και μόνο εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε και όχι να αναλωθούμε σε υβριστικές, εμπρηστικές και διχαστικές ανακοινώσεις.
Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ θα παλέψει για αυτό το σκοπό με «νύχια και με δόντια».
Είναι η πρώτη και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που απαντούμε σε προκλήσεις, σε αντίθεση με εσάς. Εμείς δεν θα επανέλθουμε .

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία


Με τιμή το ΔΣ της
ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Υ.Σ. Καλό καλοκαίρι και την επομένη φορά που έχει καύσωνα ελάτε σε καμιά παραλία προτού βγάλετε ανακοίνωση.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Διαρκείας για την ΠΑΟΚάρα μας!

Η Λεσχη Φιλων ΠΑΟΚ Χαλκιδικης αρχισε τις ανανεωσεις καρτων διαρκειας
και τις προεγγραφες για νεους κατοχους. Προυποθεση φωτοτυπια
αστυνομικης ταυτοτητας με αναγραφομενο το ΑΦΜ.
Πληροφοριες: 6932697172 και Beach Bar KARMA στα Ν.Φλογητα.